<h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι του Πειραιά 49€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για την Αθήνα (Κέντρο) 37€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι της Ραφήνας 39€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορές πρός Σπέτσες (Κόστα)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Κόστα των Σπετσών άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές προς Ύδρα (Μετόχι)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Μετόχι της Ύδρας άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ιδιωτική Ξενάγηση Μετέωρα

 
Ιδιωτικές εκδρομές στα Μετέωρα με ταξί

Στην ιδιωτική σας εκδρομή στα Μετέωρα απολαύστε το πιο εκπληκτικό βραχώδες οικοδόμημα και όλα τα διάσημα μοναστήρια του που είναι χτισμένα στην κορυφή των πανύψηλων βράχων που βρίσκονται μεταξύ ουρανού και γης.

Η λέξη "Μετέωρα" στα ελληνικά σημαίνει πέτρες στον αέρα,το οποίο έχει δώσει τη ρίζα για τη λέξη μετεωρίτης στην αγγλική γλώσσα. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα ανακαλύψει κανείς κατά την επίσκεψή του στην περιοχή των Μετεώρων στην Ελλάδα. Τα Μετέωρα είναι ένα από τα καταπληκτικά γεωλογικά οικοδομήματα που στέκεται πάνω από την Καλαμπάκα, κοντά στην πρώτη άκρη των Χασίων και της Πίνδου. Τα ορθόδοξα μοναστήρια των Μετεώρων, που φαίνονται πάνω από τις βραχώδεις μάζες, αυτή τη στιγμή θεωρούνται ως η δεύτερη πιο ζωτική ένωση με ιστορικά μοναστήρια στην Ελλάδα, μετά το Άγιον Όρος και έχουν καταγραφεί στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς που εγκρίθηκαν από την UNESCO.
 
Έξι αξιόλογα μοναστήρια μαζί με πολλές αρχαίες εκκλησίες στέκονται στους φυσικούς και σκουρόχρωμους ψαμμιτικούς βράχους των Μετεώρων που εκτείνονται κάθετα προς το ουρανό με υψόμετρο άνω των 300 μ. Μετά την επίσκεψη σας σε όλα αυτά τα αξιοθέατα στα Μετέωρα, θα οδηγηθείτε για να πάρετε το γεύμα σας σε ένα παραδοσιακό πανδοχείο στην Καλαμπάκα. Στο τέλος της ιδιωτικής περιήγησής σας στα Μετέωρα, ο οδηγός μας θα σας αφήσει στο τόπος συγκέντρωσης, το ξενοδοχείο ή το αεροδρόμιο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που θα θέλατε στο δρόμο της επιστροφής.

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες
 Σας προσφέρουμε την παραλαβή σας από το αεροδρόμιο ή από ξενοδοχεία στην πόλη της Αθήνας.
 Άνετη μεταφορά εξασφαλίζεται χρησιμοποιώντας ένα στόλο από πολυτελή ταξί Mercedes.
 
Τι περιλαμβάνεται στα πακέτα για τα Μετέωρα
 Παραλαβή/Επιστροφή από/σε ξενοδοχείο, λιμάνι ή αεροδρόμιο.
 Επαγγελματίες οδηγοί και ξεναγοί που μιλούν αγγλικά.
 Πολυτελή μεταφορά με κλιματιζόμενα ταξί Mercedes Benz.
 Αποθηκευτικός χώρος και παροχή κρύου νερού.
 
Τι δεν περιλαμβάνεται στην εκδρομή με ταξί στα Μετέωρα
 Φιλοδωρήματα
 Τα εισιτήρια για την είσοδο στα μοναστήρια
 Γεύματα και ποτά

Ειδικές Δραστηριότητες
Κοιτάξτε με δέος τα μοναδικά Μοναστήρια στα Μετέωρα, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου, αυτό της Μονής Μεγάλου Μετεώρου, την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, την Ιερά Μονή Ρουσάνου, το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου του Αναπαυόμενου. Παραδοσιακό γεύμα στην Καλαμπάκα, που βρίσκεται στους πρόποδες των βράχων. Δείτε τα αξιοθέατα των Θερμοπυλών, το θρυλικό τόπο όπου οι γενναίοι Σπαρτιάτες πολέμησαν σκληρά με τον περσικό στρατό με επικεφαλής τον Ξέρξη 480 π.Χ Δείτε το αρχαίο μνημείο προς τιμήν του Λεωνίδα που βρίσκεται στο μικρό βουνό περνώντας από την εθνική οδό και στρίβοντας από τον νέο δρόμο. Κάντε κράτηση για ιδιωτική περιήγηση σας στα Μετέωρα με την Athenstransfertour και απολαύστε άνεση και ασφάλεια άνευ προηγουμένου. Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν πολυτελή μεταφορά και αγγλόφωνο ξεναγό. Ωστόσο, τα εισιτήρια για την είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, μαζί με τα ποτά και τα γεύματά σας που εξαιρούνται από το πακέτο.